Jdi na obsah Jdi na menu

Zamilovaná.

21. 12. 2012

 Marcus si našel přítelkyni.

Někde jsem četla, že ten, kdo se rozešel, bude přemýšlet, jestli neudělal chybu a ten, co byl zraněný rozchodem se přes to přenese. Musím nad tím přemýšlet. Ale nikdy od chvíle, kdy jsem se s Andělem rozešla, jsem nad tím nepřemýšlela. Nebyla to chyba a nechci to zpět. A jsem si dost jistá, že ani nebudu. Protože tohle je opravdu první večer, po našem rozchodu, kromě toho, co si se mnou "musel promluvit" a zkusit mě přesvědčit (dost nepřesvědčivě), že by to dál mělo smysl. Ne, nemělo. Už by to nikdy nemělo smysl.

Vlastně jsem šťastná. Většinou nedávám druhé šance, protože jestli ten člověk lhal - mně, sobě, někomu jinému - když jsme se potkali jednou, snad za tou lží bude stát. A je to lež, no ne? A když za ní stát nebude, nestojí ani za to, abych o něj vyklepala rohožku.

Občas ale umím být milá a dávám další a další šance. Ještě se mi to ale nevyplatilo. Zatím.

a teď pozor, přijde moudrá rada. Ale až na konci.

Děti, nikdy nikdy nikdy nepijte alkohol uprostřed týdne.
Starý notorik radí: Raději víc o víkendu, než aby vám bylo špatně celý den ve škole. Radši nepijte vůbec. Je to bezpčnější. A alkohol za volant nepatří.

 

Našla jsem si nového čověka, do kterého budu zamilovaná.
Možná si on našel mne. Ale znám ho dlouho. A zamilovaná do něj jsem taky dlouho. Čtyři roky myslím, že je prostě úžasný. A chytrý. Ale on to neví a nic z toho nebude.

A pak je tu Marcus. Ale ten už tu vlastně taky není.
Chcete slyšet, co se stalo s Kitty? Pořád miluje svého přítele Ale pomalu si začíná uvědomovat svět. Taky mne opouští. 

 

Tahle etapa mého života je vlastně smutná. Všichni někam odchází. Někam, kde nejsem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář