Jdi na obsah Jdi na menu

Říkají, že jsem jiná.

15. 8. 2011

 Drazí čtenáři, drahé čtenářky, pokud tu nějací existujete, 

 
ráda bych vám představila člověka, ačkoli ho asi všichni znáte. Dnes bude příspěvek poněkud kratší, ale o to nezajímavější. Nemusíte ho číst. Ale pokud sem chodíte, je to vaše volba.
 
Jak jsme už z titulku pochopili, jedná se o Nejfeka. Názor na něj? Mám.
A vy určitě taky. Širší veřejnosti už je tento člověk známý. Proč o něm píši?

Popravdě, docela jsem si ho oblíbila. Snaží se o podobnou věc jako já. Donutit lidi myslet. 
Já si myslím, že on je agresivnější. Já vám dávám na vybranou. On ne. Říká sice, ať si vyberete, ale ve skutečnosti ví, ať je to kdokoli, že nechce, aby si vybrali. chce, aby mysleli.
To já samosebou taky. Ale vím, že myšlení bolí.
 
Promiň Nejfe. Propagace. Z toho žiji. Někoho propagovat, v největším procentu případů mě. Vím, že mě nemusí mít rádi. Vím, že mě nemají rádi. Ale lepší špatná pověst, než žádná pověst, že.
 
Říkají, že jsem jiná. Ale co když nejsem? Baví mě to, dělat tuctovou ovci a bečet s nimi, ale když se ovce odlišuje barvou, většinou jde první na porážku. Ne, že by mě už zabili. Ale mám takový dojem, že v myšlenkách některých lidí kolem mě už neexistuji. V myšlenkách některých jsem hotový poklad - jen mě zakopat a zapomenout, kde jsem.
 
Tak dobře. Zase se propaguji. Ale dobré zboží se chválí samo a kdo jiný to za mě udělá, že. Nemusí mě milovat. Chci, aby si o mě jen něco mysleli. Myslíte si?
 
A co dnes ještě říct? Že sedím na kopečku bordelu, snažím se zabalit na skautský tábor, kvůli kterému tady nebudu do konce měsíce a nebo třeba, že možná nepoletím s našima k moři, pokud půjde vystornovat letenka. Protože chci zpátky do Němec, i když mi *Anděl* tak šíleně chyběl. Moc mluvím a málo myslím, dělat rozhodnutí je těžké, myslet bolí.
 
Jsem jen obyčejná. A tak trochu ztracená, tak raději půjdu se stádem, přestože to se mnou nikdy nic nedělá. Užívejte volna, pokud ho máte. Pokud ne, užívejte pohledu na ty zatracený mladý parchanty, co se opíjí na ulicích. Viel Spaß. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář