Jdi na obsah Jdi na menu

Některé věci se nemění...

15. 8. 2011

 

 
Některý věci se prostě nemění. Ale já se změnila k nepoznání. Za poslední dva roky. Fakt příšerně. 
 
Představuju si, že jsem schizofrenická mrcha. A v tom to je - představuju si. Umím si dokonale představovat. Už se mi stalo, že jsem si jednou představovala... Bylo to jako .... Nepochopitelné. Prostě jsem šla po ulici a najednou jsem věděla, že mi ta protivná Chloe, kterou nesnáším, přebere klukaChápejte mě - hraju na jedné onlinové textovce, jež je lepší nejmenovat. A našla jsem si přítele. Tamten poznatek se snesl z čistého nebe, ale věděla jsem, že k tomu dni ta, žádná Chloe nebyla registrovaná a tak jsem mávla rukou, že si moc představuju.
 
A víte co? Večer jsem přišla, jedna adminka si založila další účet - Chloe. Byla jsem z toho trop na nervy, jestli chápete. A pak jsem zjistila, že se mi Jacka pokusila přebrat. Vážně - žádala ho, aby si její postavu Chloe vzal. Jaké já měla štěstí.... Je miláček. Ale tohle mě děsilo. Od té doby se děsím, když si něco představuji.
 
A teď si představuji, že jsem schizofrenička, že slyším hlasy. Tamto mohla být shoda náhod, ale já začínám být hysterická. Bojím se.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář