Jdi na obsah Jdi na menu

Někde je něco špatně.

15. 8. 2011

 

 
 
Někde prostě musí být něco špatně. Toto byl můj nejméně produktivní víkend za poslední týden, produktivnější bych mohla být i kdybych ráno nevstala z postele.
 
Trochu to zdramatizuji, abyste si uvědomili, jak příšerné tohle poznání pro mě bylo. 
 
Co mě k němu dovedlo? Pípání mikrowlnky. Nežertuji, jsem vážná jako vážka! 
Ve chvíli, kdy ta zpropadená věc začala pípat, bylo to jako bych se probudila, má duše se vrátila k mému tělu a... takové ty bláboly okolo. Našla jsem se v obýváku, seděla jsem na gauči, v ruce jsem měla ovladač a civěla jsem na televizi, konkrétně na Arabelu. Netušila jsem, jak jsem se dostala k takové vylejvárně mozků. Promiň, Arabelo. Ani jsem netušila, co budu mít k večeři, kterou jsem si sama nechala v té mikrowlnce ohřívat - naši nejsou doma...
 
Nevzpomínám si, co jsem vyváděla celý víkend, jen na útržky. Byla jsem u kontejneru na plast. Byla jsem pro kočku venku. Zařadila jsem ročníkovou práci do šanonů, vytiskla na zítřek referát. Potýkala se s počítačem, co se nechtěl přehřát a tak se raději ani nezapnul.KONEC POHÁDKY.
 
Ach jo. Něco je špatně. Ale já nevím co. Děsím lidi? Asi ne. Málo spím? Spím dost. Tak co se děje? Je to tím, že začíná doba, kdy kvetou kaštany? Bože, tohle byl snad ten nejméně produktivní víkend v mém životě. Většinou dělám aspoň něco. Ale teď? Nic. Ano, už jsem to párkrát zažila. Pravděpodobně se z toho vyspím. Tuším, že ta věta "Tohle je můj --- v životě" padla spoustukrát. Buď je těch víkendů moc nebo se příčka mé neproduktivnosti stále posouvá. Netušené hranice... Pěkné.
 
Jdu zavolat kočku. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář