Jdi na obsah Jdi na menu

Jak si zničit život během tří dní

11. 12. 2013

 Krok 1)

Máte přítele/přítelkyni? Máte rodinu? Zanedbávejte je! Kašlete na to, jak se cítí. Nezajímá vás to. Nezajímá vás, jestli něco nepotřebují. Nepotřebují vás vidět, nepotřebují s vámi mluvit, nepotřebují vás! Zapomeňte na ně. Aspoň na dva měsíce. Věnujte se něčemu užitečnému! Kreslete, učte se, čtěte... Ale rozhodně vás nepotřebují, nevnucujte se jim. 

 Krok 2)

Máte všechno, co jste potřebovali zařídit? Dobře. Zkuste se ozvat svým známým. Že si našli aktivity, od kterých nejste zahrnuti? Rozhodně to schvalte. Podproujte je. Že je nedělají sami? Rozhodně je nepodporujte. Nic nepročistí váš vztah jako malá -radši velká - žárlivá scéna! Přidávají na internet videa s kamarády? Fotky cizích lidí? NO A CO? Jejich partner jste vy, tak jak si to mohou dovolit? Koho zajímá, že jste se měsíc neozvali? Pořádně si zažárlete! Můžete přidat i pár slz pro efekt.

 Krok 3)

Studujete? Co se měsíc nic neučit? Spěte při hodinách. Nepřipravujte se. Potřebujete si odpočinout. 
Pracujete? Spěte, potřebujete si odpočinout.
Kdo by chtěl riskovat snydrom vyhoření, no ne?

 Krok 4)

Pokuste se vrátit se tam, kde jste byli, než se vám život rozpadl. Najďete si někoho, kdo vás rozhodně nebude podporovat, flirtujte. Ale nesmíte svého partnera opustit. Už jste si to přece vyříkali!  Zkuste se vrátit do pracovního procesu.  Že musíte opakovat příští semestr nejdůležitější předmět? To se stává. Že vás vyhodili z práce? Stěžujte si. Hlasitě. Na pracáku, v parku, v kavárně, ... Pamatujte! Teď už nesmíte spát, musíte dělat a po večerech se učit! Určitě budete mít mnohem víc času na své blízké. Určitě!

 

Tento návod nedoporučuji zkoušet doma. Špatně se po aplikování některých kroků spí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář