Jdi na obsah Jdi na menu

Byl pozdní večer, první máj, první máj byl lásky čas...

3. 8. 2011

 Ach jo. Už je to tu zase, jeden ze čtyř dní, který opravdu nesnáším. Ty zbývající tři jsou Valentýn, moje narozeniny a svátek. 

 
Dneska je první máj. Letošní první květen je prvním květnem, který nejsem sama, tedy, co se vztahů týče. Jinak jako každý jiný květen nebo den jsem úplně sama samotinká jako kůl v plotě, jako největší nic v nejtemnějším vesmíru. 
 
Minulý kluk mi vydržel dva měsíce, se současným se znám něco přes rok, možná rok a půl. Kdy z toho byla láska? Z mé strany před rokem šílená zamilovanost, která se mě ještě nepustila. Předchozí kluk se na mě vykašlal. Tenhle ještě ne, což se dá brát jako dobré znamení, ale je to samozřejmě jen otázkou času a stereotypu. A stejně se chovám jako zamilovaná husa.... Husáááá, husáááá... Nepochopíš. :)
 
A jak to přijde, že dnešek jsem zase proseděla doma? No, zaprvé vím, že neuschnu, protože už jsem sedmnáct let na světě a stále ještě jsem. A taky, internetového přítele ze Zlína těžko někam vezmete, když bydlíte vedle Prahy a on pracuje. Takže prvomájovou pusu přes ICQ si teď zařizuji, třeba bude i něco víc, ale u nás dvou... Ne, nebude. Já jsem přece slušně vychovaná slečna. A stejně neodpovídá. 
 
A víte, co vám povím? Že jak na nový rok, tak po celý rok. Silvestra jsem taky strávila u počítače, bez něj. Nic se nezměnilo, i když to třeba občas vypadá... 
 
A víte, co vám řeknu děti?
Takže: Ať je to se vztahem jak chce, děcka, nikdy se nespoléhejte na prvomájové pusy, svaté Valentýny nebo bůžky lásky. Jsou to kriminálníci, co toho umí spoustu naslibovat, ale nikdy nic nesplní. Raději vsaďte na osvědčené metody blízkého pohledu do očí a dělejte si navzájem nevšední každý den. Copak se lidi milují jen dva dny v roce? KECY V KLECI. 

Nebo ne? Nebo jsem opravdu jen zamilovaná husička, co nevidí, že jí ten druhý nemiluje? Aťsi. Je to můj svět, můj dokonalý sen, který si chci snít. Jsem sice trochu tvrdší holka( Rammstein, Kamelot, Brutus, Arakain jaou ůj denní chléb!)  a trochu poleno, ale svůj soukromý sen o lásce si dál budu snít a budu doufat, protože víra naději sílí a ve víře je všechno hezčí a protože ho miluji a nehodlám se té zamilovanosti vzdát, protože jsem tak trochu blonďatá Barbie, která je sice víc blonďatá než růžová, ale to vůbec nevadí, růžové mám půl šatníku. 
 
Pá. Miluju vás, ačkoli jsem trochu mimo, ačkoli jsem trochu emo. Vaše Barbíííína ;)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář