Jdi na obsah Jdi na menu

A je to tu.

17. 2. 2012

 Začíná týden, kdy si budu zpívat na schodech v domě, vařit výhradně když budu mít hlad a co budu chtít. A taky budu uklízet a neopíjet se a vstávat v sedm. Přesně.

Pak bych dneska příspěvek ráda trochu věnovala vzpomínkám. Doufám, že vám to (případný čtenáři) nebude vadit. Čtení těchto výlevů malé holčičky je zcela dobrovolné.

Jsou to už tři roky a asi měsíc, co jsem se přestěhovala tam, kde teď bydlím. A s tím jsem uprostřed pololetí změnila i školu, aby toho nebylo málo. Nejdřív to byla hrůza a děs, ale tento rok je to hezké. Spolužáci se se mnou baví... Hm.
Když sem přišla, seděla jsem vedle jednoho. Líbil se mi, byla jsem do něj zoufale zamilovaná a nemohla jsem ani dýchat, když na mě občas koukl. Ale nic jsme si neřekli, tenkrát. Občas jsme se ani nezdravili. Tak to šlo celý půlrok, než se začal bát - předpokládám - a odsedl si.
Tenhel rok se se mnou baví. Ne nijak výrazně, ale na něj dost. Proč jsem si vzpomněla zrovna na tohle? Dost nedávno mi dal držet jeho bundu, když hledal protokol na seminář, na poslední chvíli. (Jo, přesně ten protokol, který já jsem děsně odflákla, můj historicky první protokol, který dosáhl kritické hladiny neodbornosti a lenivosti autorky.) Vzpomněla jsem si, jak bych přesně před třemi lety se z tohodle asi svezla na zem. 
A pak, ve čtvrtek mi vykládal, že se mu nelíbí čínský plastový boty. Rozkošné. A pak říkal, že bude odcházet a ať necvičím. Měla jsem chtít vědět, co bych dělala místo tělocviku. Možná by to ale bylo nejlepší. Pak už jsem ho neviděla, ani dneska ne. Ach jo.

Ten kluk je fakt nádhernej. Občas mám podezření, že je víc holčíčka než já. Všechno moc řeší. Ale strašně mě rozesmálo, když se hádala kamarádka s kamarádem (gayem), co je na něm nejhezčí. Ptali se mě, jestli si myslím, že je nejhezčí to jeho puntíčkářství. 
Ano, když jsme seděli spolu v lavici, schválně jsem ji posouvala, abych ho naštvala a on ji pokaždé srovnal na milimetr přesně. Bylo to vtipné a pořád mi to tak připadne. ALE lidi... To ani jeden kurňa nevidí ten jeho úsměv a oči???

Chcete slyšet něco konkrétního?

Co jiného jste čekali? :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář